Ramløse Gymnastik & Fitness byder velkommen til mange forskellige hold fordelt på ugens 5 dage kun afbrudt af skole ferierne. Det bliver en fantastisk sæson og alle instruktørerne og hjælperne er klar med et varieret program på de enkelte hold.

Hos os skal det være sjov at få sved på panden. Alle bliver en del af et fantastisk fællesskab i foreningslivet. Vi har nogle fantastiske lokaler med masser af plads og mange dejlige rekvisitter. Motorisk indlæring gennem leg, dans, spring og parkour fra du er helt lille, masser af puls og styrk til til de voksne og forebyggelse – og vedligeholdelses træning til seniorerne. Vi rummer alle – og vi kan’ li at gøre gymnastik med dig.Vi vil løbende tilbyde events, som man kan deltage i. Fx yoga events, hvor der er tid til at komme helt ned i gear, og give dig selv en forkælelses oplevelse. Legeland for børn, parkour event. Flere af voksne holdene nyder en kop kaffe/te/øl i Sportscaféen efter træning.Foreningsgymnastik er for alle og alle skal have denne mulighed. Man er altid velkommen til at tage en prøvetime eller en snak med bestyrelsen eller trænerne. Vi er en fleksible forening der rummer alle, også gymnaster med særlige behov.

Kom og bliv en del af en god forening her i Ramløse.

Ramløse Gymnastik & Fitness er en afdeling under Ramløse I.F – en forening der havde 140 års jubilæum i 2019. Vores gymnastikafdeling er særdeles velfungerende og tilbyder hold for børn, unge, voksne og ældre. Vi forsøger at favne bredt og deltager også gerne i aktiviteter på tværs af afdelingerne. Vi forsøger hele tiden at holde os opdateret, ved at sende vores instruktører på kurser og uddannelser. Herved sikre vi at vores medlemmer har mulighed for at dyrke så varieret gymnastik som muligt i Ramløse. Vi er meget positive overfor nye idéer – så har du gode idéer er du velkommen til at kontakte bestyrelsen.