Hjernetræning -med SMART og SANS

Giv din hjerne et boost med træning, der udfordrer din hukommelse og koncentration, samtidig med at du træner din balance og koordination.

Ligesom kroppen, kan du holde hjernen i gang ved at give den nye udfordringer, der kræver koncentration og fokus. Denne træning er for dig, der gerne vil holde hjernen skarp og vedligeholde dens potentiale.

Vær med til sjov træning, der består af fysiske øvelser, aktiviteter og lege, hvor vi -samtidigt med at vi udfolder os fysisk- udfordrer vores logiske sans. Øvelserne er ikke fysisk krævende, men aktiviteterne kræver din fulde koncentration, så din hjerne kommer grundigt på arbejde. Vi inddrager sang og lette danse, fordi netop dét har vist sig at give effektiv hjernestimulering, så du kan godt få ’sved på hjernen’.

Når vi gør alt det, vi kan i forvejen, kører hjernen på autopilot, så hvis hjernen skal stimuleres og vedligeholdes, skal den møde nye udfordringer. Det vigtige ved denne træning er, at det ikke handler om at kunne ’mestre’ øvelserne, men om at kaste sig ud i hjernetræningen og om at koncentrere sig. Det er nemlig når vi øver os, at hjernen trænes. Det handler altså ikke om at være dygtig til øvelserne, og det betyder også at man ikke kan dumme sig i denne træning. Den eneste forventning til deltagerne er, at man har lyst til hjernestimulering.

Alle kan være med og få udbytte af træningen – uanset køn, alder og fysik. Kom i behageligt tøj du kan bevæge dig i og velegnet inde-fodtøj.

Du er velkommen til en prøvetime, før du beslutter dig.